STØJISOLERING

Stilhed som pakkeløsning.

Når du tager Evolve2 40 på, forsvinder støjen omkring dig med det samme, for de støjisolerende, ovale skumørepuder og ørekoppernes banebrydende vinklede konstruktion blokerer på effektiv vis lyden fra omgivelserne, så der opnås uovertruffen passiv støjreduktion.

Øjeblikkelig arbejdsro overalt – det er den nye standard.

Lyddemoen er kun til illustrationsformål og svarer ikke nødvendigvis til den faktiske oplevelse.

BUSYLIGHT

Få arbejdsro i stressende omgivelser.

Vi har videreudviklet Evolve-seriens busylight, så det nu kan ses fra alle retninger. Det røde lys tændes automatisk, når du er optaget på grund af et opkald eller et telefonmøde, og du kan også selv tænde det blot ved at trykke på en knap. Selv når der er masser af uro omkring dig, kan du altså være helt sikker på, at busylight beskytter dig mod alle afbrydelser fra alle vinkler.

Det svarer så at sige til at være iført sit helt eget koncentrationsværn.

OPKALD

Enestående opkaldskvalitet.

Problemfrie opkald af høj kvalitet er altafgørende, når man har travlt. Derfor har vi nu gjort den eminente opkaldskvalitet, der kendetegner vores verdensførende Evolve-serie, endnu bedre i form af tre kraftige og meget hensigtsmæssigt placerede indbyggede mikrofoner samt vores avancerede digitale chipset og den sidste nye signalbehandlingsteknologi.

Du kan med andre ord stole fuldt og fast på dit headset, når du har meget om ørerne.

UC-CERTIFICERING

Garanti for UC-kompatibilitet.

Der er ikke mange, der taler om tilfredshedsgaranti nu om stunder, men vi giver konceptet nyt liv. Evolve2 40 kan bruges sammen med alle førende Unified Communications-platforme (UC-platforme), så det bliver endnu lettere at samarbejde.

Hvis din foretrukne UC-platform er Microsoft Teams, kan du trygt regne med, at den Teams-certificerede variant er perfekt tilpasset og optimeret til formålet, så du får den bedst mulige oplevelse på denne platform.

MUSIK

Vellyd i ørerne.

Med Evolve-serien gav vi dig mulighed for at lytte til musik i høj kvalitet under arbejdet, men med Evolve2 har vi løftet lydkvaliteten op på et uhørt højt niveau. Vi har nemlig udstyret dette headset med kraftige, lækagetolerante 40 mm-højttalere og vores mest avancerede digitale chipset nogensinde.

Lyder det godt? Det kan du være stensikker på, at det gør.

KOMFORT

En helt ny standard for komfort.

Vores målsætning var at udvikle et headset, der er så behageligt at have på, at man helt glemmer, det er der. Vi designede den perfekte pasform ved hjælp af biometriske målinger fra flere hundrede hoveder. Vi tilføjede derefter puder af blødt hukommelsesskum, der former sig efter ørets naturlige konturer. Til sidst samlede vi det hele med slidstærke kvalitetsmaterialer.

Det er komfort på et højere plan end nogensinde før.

TEKNOLOGI

Tænk ud af boksen.

Med dette headset får du meget mere end det, som emballagen umiddelbart antyder. Allerede før du tager det ud af æsken, får du en klar fornemmelse af, at der her er tale om en banebrydende teknologisk løsning, som er langt foran alle andre headset. Og fordi vi altid har det ene øje rettet mod fremtiden, er der allerede firmwareopgraderinger og fordelspakker på vej, som vil gøre det endnu bedre.

Du har altså meget mere at glæde dig til.

24089-989-899
178 Varer

Du vil eventuelt også synes om

Browse the collection of our related products.

16 andre varer i den samme kategori:

Browse the collection of our category products.
Product added to compare.