Bedste trådløse ydeevne i branchen.

Få en trådløs forbindelse, der hverken svigter dig eller dine kunder. Du får mulighed for at arbejde væk fra skrivebordet med en DECT-rækkevidde på 100 meter. Du får også kapacitet til tre gange flere brugere på samme kontorplads.

Krystalklare samtaler.

Du får krystalklare opkald selv i støjfyldte kontorer med den specielle, støjreducerende mikrofon og forbedrede højtalere.

Opfylder kravene i Skype for Business Open Office.

Stabil lyd hele dagen.

Hold lydniveauet på et behageligt og ensartet niveau hele dagen. Indstil blot lydstyrken på headsettet til dit foretrukne niveau, hvorefter opkald høres på det ønskede lydniveau, så du får komfortable opkald hele dagen.

Trådløse opkald på højt niveau.

Du får trådløse opkald i høj kvalitet. Patenteret parring, 256-bit AES-kryptering og 128-bit-godkendelse.

Færre afbrydelser.

Undgå afbrydelser på arbejdet. Busylight fungerer som et ”forstyr ikke”-signal til kollegerne.

Batteriet holder hele dagen.

Giver dig op til 13 timers taletid og en hurtigladningsfunktion, der lader headsettet til 40% på kun 30 minutter.

BLIV MERE TILGÆNGELIG FOR OPKALD.

Tilslut op til 5 enheder samtidigt.

Du kan tilslutte dit headset til bordtelefon, softphone, analog og til 2 Bluetooth-enheder - nemt og hurtigt.

Moderne & brugervenlig base

Til dit headset får du en intuitiv base med brugervenlig berøringsfølsom skærm. På den kan du se tilsluttede enheder, batterilevetid og opkaldskontroller.

Suveræn brugervenlighed og opkaldskvalitet

Brugervenlighed og opkaldskvalitet i top. Besvar og afslut opkald uden problemer, sæt på lydløs og reguler lydstyrken med de intuitive betjeningsenheder på headsettet.

Beskyttelse af hørelsen

Jabra Engage Wireless har høje beskyttelsesniveauer, som er altafgørende til omfattende brug. Dette inkluderer PeakStop™, som udelukker pludselige lydstigninger; Intelligent Akustisk chok-beskyttelse, der fjerner potentielt skadelige lyde og IntelliTone™ 2.0, som opretholder gennemsnitlige lydniveauer under foruddefinerede tærskler hele dagen. Download vores Beskyttelse af hørelsen-hvidbog for flere oplysninger om disse og flere innovationer for at forblive beskyttet mod intensivt headsetbrug.

Udviklet til at give ekstra energi til dine samtaler.

Der er brugt 40 ingeniører og mere end 115.000 timer i vores forsknings- og udviklingsafdeling på at skabe et stærkt, professionelt trådløst headset i verdensklasse. Undervejs blev der også registreret fire unikke Jabra-patenter.

Fungerer med din telefon eller platform.

Vores headsets og speakerphones fungerer direkte fra kassen med over 10.000 traditionelle bordtelefoner. De er fremtidssikrede og kompatible med alle softphone- og webklienter og kontaktcenterplatforme – fra Cisco til Avaya og Genesys Cloud.

Fremragende kundeservice starter med pålidelighed. Jabras headsets til kontaktcentre er nemme at bruge, hvor som helst, når som helst – uanset hvordan dit kontor er indrettet.

På den måde opnår du både glade kunder og medarbejdere.

9555-583-111
486 Varer

Du vil eventuelt også synes om

Browse the collection of our related products.

16 andre varer i den samme kategori:

Browse the collection of our category products.
Product added to compare.