Føl dig hjemme

Er du klar til en helt ny standard inden for komfort? Vi har udviklet en revolutionerende ny dual-foam-teknologi med ergonomisk ørekopdesign. De nyudviklede ørepuder er beklædt med kunstlæder og giver bedre ventilation, så de er komfortable hele dagen.

Vores ingeniører har brugt et utal af timer på at undersøge memory-skum med forskellig vægt, konsistens og tæthed. Målet var at optimere lydkvaliteten, men undervejs skabte de også et gennembrud for komforten.

Ved at kombinere hårdt skum på ørepudernes yderside og blødt skum på indersiden kan vi levere imponerende støjisolering og fremragende komfort på samme tid. Det giver dig bedre aktiv støjdæmpning (ANC) i et headset, du kan have på hele dagen.

Lyd professionel

Hybridarbejde kan være støjende. Evolve2 75 er udviklet med otte nøje placerede mikrofoner og vores avancerede beamforming-teknologi. Det betyder, at man altid hører dig, ikke dine omgivelser – selv hvis ungerne er hjemme, toget er overfyldt, eller der er travlt på kontoret.

Evolve2 75 overholder Microsofts strenge Open Office-krav og er dermed det ideelle valg til travle, åbne kontormiljøer.

Vores avancerede, tredobbelte chipset styrer en nyskabende Jabra-algoritme, der er endnu bedre til at skelne mellem stemmer og baggrundsstøj. Derfor bliver dine opkald endnu skarpere.

Med Evolve2 75 forbliver baggrundsstøj i baggrunden.

Giv den hele armen. Boom

Når det kommer til opkald i professionel kvalitet, er vores Evolve-serie allerede langt foran. Men Evolve2 75 er alligevel noget særligt. Den nyudviklede mikrofonarm er 33 % kortere end på Evolve 75 og giver dig den verdensførende opkaldskvalitet, Jabras headsets er kendte for.

I Performance-tilstand, når mikrofonarmen er slået ud, er dit headset optimeret til at give dig fremragende opkaldskvalitet i åbne kontormiljøer og andre støjende omgivelser – og den overholder Microsofts Open Office-krav.

Mikrofonarmen kan også gemmes, så den bliver helt usynlig. Vi kalder det Discreet-tilstand – klare og tydelige opkald, når du er på farten.

Med Evolve2 75 kan du arbejde overalt

Hold fokus activated.

Nogle gange er du nødt til at tage telefonen eller koncentrere dig, selv om omgivelserne ikke er ideelle. Og med den fuldt justérbare Jabra Advanced Active Noise Cancellation (ANC)™ er du fri for at spekulere over, hvor og hvordan du skal arbejde. Brug Sound+ appen til at vælge støjreduktionsniveauet, og lad vores feedforward og feedback, dobbelt hybrid ANC hjælpe dig med at fokusere.

I toget, på gaden, cafeen, lufthavnen, kontoret ...

Evolve2 75 er udviklet til at hjælpe dig med at koncentrere dig – uanset hvor du er.

Tre avancerede chipsets. Tre gange så meget kraft

Alle de enestående funktioner i Evolve2 75 styres af et avanceret system med tre kraftige, digitale chipsets. Tilsammen gør de Evolve2 75 hurtigere, mere effektiv og mere intelligent.

Imponerende processorkraft = imponerende produktivitet.

Lige et øjeblik!

Er du optaget? Vi har undersøgt, hvordan åbne kontormiljøer fungerer, og brugt resultaterne til at optimere busylightet på Evolve2 75. Det er nu endnu mere synligt* og lettere at se fra flere vinkler.

Dine kollegaer kan derfor nå at vende om, inden du skal pege på dit headset og hviske: Jeg taler i telefon!

Det er godt at vide, at du kan stoppe fortyrelserne, inden de sker.

*sammenlignet med Evolve 75-modellen.

Altid forbundet

Det er tid til en kop kaffe. Evolve2 75 fungerer fremragende inden for en trådløs rækkevidde på 30 meter, så du nemt kan hente koppen, selvom I er midt i et telefonmøde (men sluk lige mikrofonen).

De fleksible forbindelsesmuligheder betyder desuden, at du kan oprette forbindelse til både din bærbare computer og smartphone. Dermed kan du gå endnu længere væk fra dit skrivebord, uden at forbindelsen ryger.

Evolve2 75 giver dig den fleksibilitet og frihed, du skal bruge på dit arbejde.

Find rytmen

Vi er verdensførende inden for professionel lyd, og vi ved, hvor vigtigt det er med fremragende lydkvalitet, når din dag skal køre efter planen. Og med Evolve2 75 har vi igen sat en ny standard.

De kraftige 40 mm-højttalere sender ikke lyd videre ud til dine omgivelser, og vores nye, revolutionerende dual-foam-konstruktion giver sprød, krystalklar lyd til dine opkald og til din musik.

Med de nyeste AAC-codecs og vores unikke MySound-teknologi (som tilpasser lyden efter din individuelle høreprofil) kommer din musik til at lyde bedre, end du kunne drømme om. Du kan endda finjustere den endnu mere med EQ-funktionen.

Så uanset om du lige skal ringe ind og vise fanen på morgenmødet eller lytte til din koncentrations-playliste, er Evolve2 75 udviklet til at give dig lydkvalitet, der holder din dag kørende.

Uanset hvad du laver, hjælper Evolve2 75 dig med at finde rytmen.

Hør lige efter et øjeblik

Støjreduktion er fantastisk, men af og til er du nødt til at stille skarpt på dine omgivelser. Med et tryk på HearThrough-knappen kan du høre det hele uden at tage dit headset af – hvad end det er en servicemeddelelse i toget eller baristaen i kaffebaren.

HearThrough bruger de indbyggede mikrofoner til at lukke dine omgivelser ind med et tryk på en knap, så du kan deltage i samtaler eller stille skarpt på dine omgivelser.

Med HearThrough er verden udenfor kun et enkelt tryk væk.

Dit headset. Dine regler

Med de medfølgende apps til Evolve2 75 kan du tilpasse det meste på dit headset, så det bliver helt personligt.

Du kan bruge Sound+ appen til at indstille ANC og HearThrough, finjustere lyden med MySound og EQ-funktionen, tilpasse dine opkaldsindstillinger og opdatere firmwaren fra din mobiltelefon.

Har du mere end ét Jabra-headset? Brug Jabra Direct-appen på din pc for at få både firmware-opdateringer og fuldt overblik over alle dine enheder. Vi har endda givet den et nyt udseende og tilføjet flere gode funktioner.

Gør dit headset til dit headset.

27599-989-899
149 Varer

Du vil eventuelt også synes om

Browse the collection of our related products.

16 andre varer i den samme kategori:

Browse the collection of our category products.
Product added to compare.