Jabra Speak 750

Designet til at fremme dine møder med suveræn uforstyrret lyd.

Hør og bliv hørt, når det er nødvendigt

Før helt naturlige samtaler via speakerphonen, da begge sider af samtalen transmitteres på samme tid. På den måde kan samtalerne flyde, ligesom de gør i virkeligheden.

Certificeret til Microsoft Teams

Microsoft Teams-varianten er designet til brug i den moderne verden og har en dedikeret Microsoft Teams-knap, der blinker ved notifikationer. Microsoft Teams-knappen lyser lilla, og det understøttende LED-lys blinker hvidt ved notifikationer. Tryk på Microsoft Teams-knappen for at deltage i møder og se, hvornår du har et forestående opkald, ubesvarede opkald og voicemails.

Fungerer med alle førende UC-platforme

Alsidig, brugervenlig og kompatibel med alle førende Unified Communications-platforme. Certificeret til brug med UC for en tilgængelig, problemfri forbindelsesoplevelse og maksimal fleksibilitet, når du opretter forbindelse til kolleger over hele verden. Få problemfri møder, uanset hvilken platform du bruger.

Plug-and-play for øjeblikkeligt samarbejde

Plug-and-play-funktionen til din bærbare computer, smartphone eller tablet ved hjælp af enten USB eller Bluetooth gør samarbejdet så meget lettere.

HD Voice

HD Voice/Wideband Audio leverer overlegen lyd for at fremme et godt fjernsamarbejde – og sikrer, at alle bliver hørt krystalklart.

7700-309
466 Varer

Du vil eventuelt også synes om

Browse the collection of our related products.

9 andre varer i den samme kategori:

Browse the collection of our category products.
Product added to compare.