Fungerer med alt, overalt.

Jabra PanaCast fungerer med alle førende løsninger til video- og lydkonferencer og er certificeret til brug med Microsoft Teams & Zoom. Vær sikker på, at dit team kan være forbundet med hinanden, uanset hvilket udstyr de anvender.

180° synsfelt - Panoramisk 4K videoteknologi.

Traditionelle kameraer til videokonferencer gengiver sjældent det fulde billede. Jabra PanaCast dækker det fulde 180° synsfelt.

DELING AF WHITEBOARD

Nyt fokus på whiteboards.

Et simpelt whiteboard er et af de mest effektive samarbejdsværktøjer. Men når flere og flere møder foregår online, kan det være forbundet med begrænsninger at bruge et whiteboard – især for dem, der ikke er i rummet. Det er blevet tid til at genopfinde det traditionelle whiteboard til den moderne arbejdsstil.

Vores nye, intuitive funktion til whiteboarddeling bruger vores unikke 180° synsfelt til at dele indhold fra op til tre whiteboards digitalt*. Du kan nemt skifte mellem dem via en enkel, gratis funktion i Jabra Vision-appen, som gør PanaCast til det mest fleksible kamera til indholdsdeling på markedet. Denne banebrydende software bruger avancerede algoritmer til at optage dit whiteboard-indhold i realtid – fra en hvilken om helst placering i rummet – og viser det klart og tydeligt på mødet, så alle kan se det, og ingen bliver efterladt i mørket.

Vi bringer whiteboardet online.

Software

Administrer dine videoenheder og indstillinger helt enkelt.

Administrer Jabra PanaCast i Jabra Direct & Xpress sammen med dine headsets for at holde din enhed opdateret, kontrollere nøglefunktioner og opretholde et centralt overblik over alle dine enheder.

Inkluderer alle - Intelligent Zoom.

Intelligent zoom inkluderer automatisk alle i samtalen ved at zoome ind når mødedeltagere er til stede, hvilket optimerer skærmområdet.

Forbedret lyd - Se det fulde billede og hør hele historien.

Kombiner Jabra PanaCast med Jabra Speak 750 for en optimal video- og lydoplevelse, der er som et møde ansigt-til-ansigt. Certificeret til Microsoft Teams og fungerer med alle UC-platforme.

Plug-and-play

Tilslutning i mødelokalet.

Plug-and-play ved brug af din egen bærbare computer.

Jabra PanaCast er plug-and-play, men kan også kombineres med en hub eller dock, der forbinder højttalere, tv, strøm og internet til en enkel brugergrænseflade med ét kabel.

Integrer med dine mødelokaleløsninger

Hvis du udruller Zoom Rooms, Microsoft Teams Rooms eller lignende integrerede løsninger, tilsluttes Jabra PanaCast blot i din eksisterende hub, dock eller computerenhed.

Mulighed for bedre samarbejde er kun begyndelsen. Det er muligt at opnå betydelige økonomiske besparelser takket være 180°-kameraet, da din kontorplads udnyttes meget bedre, når det er muligt at placere bordet lige ved væggen.

8100-119
495 Varer

Du vil eventuelt også synes om

Browse the collection of our related products.

16 andre varer i den samme kategori:

Browse the collection of our category products.
Product added to compare.