Uovertruffen lydkvalitet

Voyager Legend har tre mikrofoner samt DSP- og WindSmart-teknologi, der reducerer forstyrrende vind- og baggrundsstøj og modvirker ekko, så din stemme høres klart og tydeligt. Headsettet har også SoundGuard-teknologi, der beskytter mod pludseligt opståede høje lyde.

Fokus på brugervenlighed

Voyager Legend er utroligt brugervenligt. Headsettet er udstyret med en knap til opkald og stemmekommand – og som noget helt nyt har det også dedikerede tænd/sluk- og mute-knapper.

Desuden leveres headsettet med en ny smart magnetisk snap-fit oplader, så man hurtigt og nemt kan lade det op.

Plantronics fantastiske Smart Sensor-teknologi gør det nemmere at foretage og besvare opkald, da disse automatisk ledes til headsettet, når du har det på og til mobiltelefonen, når du ikke har det på. Du besvarer altså opkald ved blot at tage headsettet på!

Lytter du til musik, podcast eller anden lyd og tager dit headset af, pauser headsettet for streaming af lyd. Når headsettet tages på igen, fortsætter streamingen. Når headsettet ligger på bordet eller i lommen, låser det for udgående opkald, så tilfældige “lomme”-opkald undgås.

Få besked om hvem der ringer og besvar opkald – håndfrit

Voyager Legend fortæller dig, hvem der ringer, hvis den der ringer er i din telefonbog, og hvis mobiltelefonen supporteres af PBAP. Når opkald skal besvares, kan du blot sige ”answer” for at tage telefonen eller ”ignore” for at ikke at tage opkaldet. Du behøver ikke trykke på tasterne men kan blot aktivere telefonen med din stemme.

Voice alerts og voice commands

Voyager Legend fortæller dig løbende om statusændringer, f.eks. hvor meget taletid, du har tilbage, om parring er lykkedes, om telefon er forbundet, etc. Som noget helt nyt kan du ændre voice alerts fra engelsk til dansk.

Herudover har headsettet også voice commands som betyder, at du ved at afgive kommandoer med din stemme kan få forskellige oplysninger om dit headset. Kommandoerne kan afgives på engelsk, fransk, tysk eller spansk. Ændring af sprog kan foretages via PC ved med det gratis værktøj Plantronics HUB.

Multipoint

Voyager Legend har naturligvis Multipoint, så du kan benytte headsettet til to Bluetooth-enheder. Du kan f.eks. besvare opkald fra to Bluetooth-telefoner med ét og samme headset uden at skulle genparre headsettet.

Design og komfort

Voyager Legend har et innovativt og diskret design. Det populære bag-øret-design, gør at headsettet sidder så perfekt, at du glemmer, du har det på! Headsettet er 25 % mindre end tidligere versioner, vejer kun 18 gram, og den påførte nano-overflade (P2i-teknologi) beskytter headsettet mod let regn, fugt og sved.

Taletid og batteriniveau

Du kan tale i op til 7 timer uafbrudt, før opladning påkræves, eller du kan have headsettet på standby i op til 11 dage. Du kan undgå at løbe tør for batteri ved at følge headsettets batteriniveau på skærmen af din smartphone eller tablet.

87300-205
186 Varer

16 andre varer i den samme kategori:

Browse the collection of our category products.
Product added to compare.